(ВІДЕО) Медевак – перегони на виживання

НАЗАД
22 жовтня 2023 11:05

«Форсаж», «Перевізник», «Таксі»… для прикордонника Павла епізоди з цих фільмів, це епізоди його сьогоднішньої буденності.

Павло – водій медичної евакуації, його завдання обігнати смерть і якнайшвидше доставити пораненого до стабілізаційного пункту. Швидкість, вибухи, бездоріжжя, екстрим – це те, що кожного дня супроводжує поїздки екіпажу медичної евакуації. Броньований пікап Павла вже має не одне поранення. Ця автівка не маркована, бо для ворога транспорт з червоним хрестом є пріоритетною ціллю. На правду, це вже не перша машина, якою Павло здійснює евакуацію та, мабуть, не остання. Машини втрачати не страшно, головне не втрачати людей.

Павло розповідає, що зазвичай на евакуацію виїжджає, коли стемніє, щоб ворог не бачив. Мчить, є дорога чи нема, ями – не перешкода. Каже, що головне в його роботі не водійське посвідчення, головне – вміння швидкої їзди в екстремальних умовах, відвага та бажання рятувати життя побратимів.

Якщо ти любиш потужні автівки, вмієш кермувати в екстремальних умовах, маєш сталеві нерви та хочеш бути корисним своїй країні, будь як Павло – сідай за кермо. Контракт чи мобілізація – наші центри комплектування підкажуть варіанти. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси